gezonde traktatie voor kids

Op zoek naar een lekker én gezond tussendoortje voor kids? Wij hebben – samen met ons kritische kids testpanel – drie natuurlijke tussendoortjes voor kinderen bedacht. We hebben ze speciaal voor jou vast in handig uitdeelzakjes gestopt, zodat ze meteen de juiste hoeveelheden binnenkrijgen. Ideaal voor thuis, onderweg, in de broodtrommel of als traktatie op school! Daarnaast zitten deze portiepacks samen in een handige, vrolijke dispenser waar je ze in kunt bewaren. Liever van alle mixen wat bestellen? Kies dan voor onze assortimentsboxen.

gezonde traktatie kids

Handige uitdeelverpakking

De uitdeelzakjes zitten per 8 stuks in een handige dispenserdoos verpakt. Duw de duimpjes aan de zijkant van de verpakking naar buiten, maak daarna de verpakking bij de mond van het gezichtje open & let the fun begin!

Kies uit de drie superlekkere smaken:

  • Nutty Nutty (14 gram) is ideaal om kinderen kennis te laten maken met noten: kleine stukjes walnoot en cashew zonder toevoegingen.
  • Fruity Duty (14 gram) Snoep uit de natuur! Een lekkere zoetzure mix van abrikoos, cranberry en rozijnen. Vegan én glutenvrij.
  • Happy Corn (10 gram)! Zoete crispy honingmais waarbij de groene en rode mais gekleurd zijn met 100% natuurlijke stoffen (rode biet en spirulina). Helemaal glutenvrij!
Bestel nu

Punten scoren bij de kids? Bestel nu!

nutty-nutty-box

5+1 gratis!

Nutty Nutty

Onbewerkte noten, de ideale snack voor kinderen in de groei. Tijdelijk verkrijgbaar in deze vrolijke uitdeeldoosjes

€ 0,26 per zakje
Bestel nu
fruity-duty-box

5+1 gratis!

Fruity Duty

Gedroogde vruchten, bron van vitamines en mineralen. Tijdelijk verkrijgbaar in deze vrolijke uitdeeldoosjes

€ 0,26 per zakje
Bestel nu
happy-corn-verpakkingen

5+1 gratis!

Happy Corn

Knapperige honingmaïs, bron van vitamines en mineralen. Tijdelijk verkrijgbaar in deze vrolijke uitdeeldoosjes

€ 0,26 per zakje
Bestel nu
all day nuts kids assortment big

Kids Assortiment Big

Combipakket van 30 gezonde tussendoortjes voor kids. De ideale box om altijd in huis te hebben, of feestelijk te trakteren op school

16,75
Bestel nu
all day nuts kids assortiment medium

Kids Assortiment Medium

Combipakket van 20 gezonde tussendoortjes voor kids. De ideale box om altijd in huis te hebben, of feestelijk te trakteren op school

11,85
Bestel nu