BIG NEWS: All Day Nuts in de supermarkt!

Wat zijn wij trots en dankbaar dat we eindelijk dit TE GEKKE nieuws met jullie mogen delen: Binnenkort zijn onze notenmixen namelijk verkrijgbaar in verschillende franchise supermarkten én vind je ons bij Albert Heijn: online en in 200 filialen in het notenschap! We vinden het onwijs gaaf dat jullie nu fysiek kennis kunnen maken met onze notenmixen met een missie: All Day Nuts – Fair play nuts!

Maak kennis met All Day Nuts!

Vanaf medio maart vind je onze assortimentsdisplay in verschillende Jumbo’s, Plus, Spar, Boon’s Markt en Albert Heijn supermarkten. Check tijdens het boodschappen doen dus snel of je ons assortimentsdisplay tegenkomt en maak kennis met de allerlekkerste ambachtelijke noten van Nederland. Naast lekker zijn alle Cashewnoten in onze mixen ook nog eens FairTrade en Organic gecertificeerd. Met de noten van All Day Nuts voeg je in een handomdraai aan ieder ontbijt, maaltijd of tussendoortje een vrolijke noot toe!

gratis recepten bij onze vleesvervangers!

Bij aankoop van twee maaltijdmixen uit onze display, pak je in de winkel een gratis receptkaart mee! In samenwerking met de chefs van Catering Group Nederland hebben we een aantal heerlijke gerechten ontwikkeld. We zijn heel benieuwd wat je ervan vindt! Laat het ons weten met een foto via Instagram of stuur ons een mailtje. Vinden we leuk!

Binnenkort verkrijgbaar bij Albert Heijn!

It’s party time! Wij vieren een feestje, want vanaf week 17 liggen onze partymixen Rose Merry & Smokey Sunset in 200 Albert Heijn filialen én zijn ze overal in Nederland ook online te bestellen bij Albert Heijn. Dus zet die borrel maar klaar, en ga naar de AH bij jou in de buurt of online om onze heerlijke notemixen te halen!

verpakking

Ook goed om te weten!

De partymixen zitten in een wel heel erg handig doosje! Gebruik hem om lekker hygiënisch uit te delen tijdens een feestje of in het park! Wil je een handig bakje tijdens het bingewatchen? Dat kan natuurlijk ook! Dankzij de meegeleverde clip is het bakje ook nog eens makkelijk hersluitbaar, wel zo easy! En we mogen het je eigenlijk niet vertellen: maar het doosje kan ook gewoon in de vaatwasser. Dus hergebruik hem vooral voor je zelfgebakken koekjes, spijkers in de garage of prulletjes op je bureau.

Notenmixen met een missie

Wij dagen je uit om vaker noten te eten dan alleen die saaie pinda bij de vrijmibo. Noten kunnen all day! In je ontbijt, als tussendoortje, op school, tijdens het sporten, in je maaltijd of bij je borrel. Door te kiezen voor All Day Nuts geniet je elke dag van lekkere notenmixen en draag je bij aan het onze missie: 100% eerlijke notenhandel. Voor jou, voor de boer en voor de planeet!

Lees meer

Liever online bestellen?

Kun je onze notenmixen niet vinden in de supermarkt bij jou in de buurt en wil je toch kennismaken met onze heerlijke notenmixen? Of heb je gewoon écht geen zin om van die bank af te komen? Bestel dan online via onze webshop! Dat is zo gedaan, en je hoeft er de deur niet voor uit 😉 .

Ga naar de shop