fbpx

Kennismakings pakket

Wil je kennismaken met de producten van All Day Nuts? Dan is dit het perfect proefpakket voor jou! In dit proefpakket zitten onze 3 stazakken en onze Exactly Good en Nutty Nutty welke uitstekend geschikt is voor kids. Het proefpakket word geleverd in een geschenkverpakking waardoor je het proefpakket ook nog eens als geschenk of kado kan geven.

11,95

Ook als geschenk of voor een verjaardag is ons proefpakket uitstekend geschikt om cadeau te geven. Ons proefpakket word geleverd in een mooie geschenkverpakking welke door de brievenbus kan worden geleverd.

Bij het bestellen van het proefpakket ontvang je:

  • 125 gram Cashew Nuts
  • 125 gram Cashew Mix Deluxe
  • 125 gram Cashew Power Mix
  • 25 gram Exactly good (2x)
  • 10 gram Nutty Nutty (2x)

Gratis verzending vanaf €30,-

Fairtrade cashew noten

Door dagelijks de noten van All Day Nuts te eten, zorg je goed voor jezelf en draag je bij aan een eerlijkere wereld! De cashews in de notenmixen van deze Healthy box zijn Fairtrade. Dit betekent dat de boeren een eerlijke prijs voor hun noten krijgen en fijne werkomstandigheden hebben. Daarnaast zorgen we voor 90% minder CO2-uitstoot en meer lokale werkgelegenheid door de noten in het land van herkomst te verwerken. De noten zijn extra lekker doordat ze, als ze bij ons in Nederland aankomen, vers worden gebrand in onze eigen, ambachtelijke notenbranderij. Een (h)eerlijke samenwerking dus!