fbpx

Kerst Borrel Box

Maak kennis met de All Day Nuts Kerst Borrel Box!
Ben je klaar om de feestdagen te vieren met heerlijke noten en een vleugje kerstmagie? Onze Kerst Borrel Box is het perfecte kennismakingspakket voor jou en je dierbaren!
In deze feestelijke box vind je onze 3 heerlijke stazakken met noten en onze Exactly Good en Nutty Nutty – ideaal voor kids! Deze selectie wordt geleverd in een geschenkverpakking, zodat je het ook als een schitterend kerstcadeau kunt geven. Of het nu is voor een kerstborrel, een verjaardag of gewoon om van te genieten, onze Kerst Borrel Box is perfect geschikt.

11,95

Als kerstgeschenk is ons proefpakket super leuk om cadeau te geven. Onze Kerstborrelbox word geleverd in een mooie geschenkverpakking welke door de brievenbus kan worden geleverd.

Bij het bestellen van het proefpakket ontvang je:

  • 125 gram Cashew Nuts
  • 125 gram Cashew Mix Deluxe
  • 125 gram Cashew Power Mix
  • 25 gram Exactly good (2x)
  • 10 gram Nutty Nutty (2x)
  • 1 wenskaart

Bestel nu en krijg gratis verzending bij bestellingen vanaf €30,-. Met elke hap draag je niet alleen bij aan je eigen gezondheid, maar ook aan een eerlijkere wereld. Onze cashews zijn Fairtrade, wat betekent dat boeren een eerlijke prijs krijgen en goede arbeidsomstandigheden hebben. Bovendien verminderen we de CO2-uitstoot en stimuleren we lokale werkgelegenheid door noten in het land van herkomst te verwerken. Onze noten worden vers gebrand in onze eigen ambachtelijke notenbranderij in Nederland. Een (h)eerlijke samenwerking!

Maak deze kerst bijzonder met de All Day Nuts Kerst Borrel Box. Bestel nu en laat het feest beginnen!

Fairtrade cashew noten

Door dagelijks de noten van All Day Nuts te eten, zorg je goed voor jezelf en draag je bij aan een eerlijkere wereld! De cashews in de notenmixen van deze Healthy box zijn Fairtrade. Dit betekent dat de boeren een eerlijke prijs voor hun noten krijgen en fijne werkomstandigheden hebben. Daarnaast zorgen we voor 90% minder CO2-uitstoot en meer lokale werkgelegenheid door de noten in het land van herkomst te verwerken. De noten zijn extra lekker doordat ze, als ze bij ons in Nederland aankomen, vers worden gebrand in onze eigen, ambachtelijke notenbranderij. Een (h)eerlijke samenwerking dus!