fbpx
Classic King 10 x 50 gram

De Classic King 10 x 50 gram is een heerlijke onbewerkte notenmix.

Noten zijn onmisbaar in een gezonde levensstijl. Noten zitten namelijk boordevol gezonde vetten, eiwitten, vitamines en mineralen! Het dagelijks eten van een portie onbewerkte noten kan bijdragen aan: een mooie, gezonde huid, sterke botten en spieren, een gezond cholesterol en meer energie. Onze cashewnoten zijn daarnaast 100% Fairtrade en biologisch.

Een mix van verse amandelen, hazelnoten, pecannoten, walnoten, paranoten en rozijnen.

De Smokey Sunset is natuurlijk superlekker, maar de noten uit deze mix hebben ook goede eigenschappen! Deze mix is namelijk:

Waarom cashew noten zo gezond zijn

Het eten van cashew noten draagt bij aan de opbouw van spieren en de vernieuwing van weefsel. Dit komt doordat ze van nature rijk zijn aan zink en vol eiwitten zitten. Weetje: Cashew noten zijn hierdoor een ideale snack voor kinderen en pubers in de groei.

Deze heerlijke notenmix is Fairtrade. Dit betekent dat de boeren een eerlijke prijs voor hun noten krijgen en fijne werkomstandigheden hebben. Daarnaast zorgen we voor 90% minder CO2-uitstoot en meer lokale werkgelegenheid door de noten in het land van herkomst te verwerken. De noten zijn extra lekker doordat ze, als ze bij ons in Nederland aankomen, vers worden gebrand in onze eigen, ambachtelijke notenbranderij. Een (h)eerlijke samenwerking dus!

De noten in deze Nutty Nutty mix zijn onbewerkt. Dit betekent dat we geen vet en smaakstoffen zoals zout en suiker hebben toegevoegd. Cashewnoten zijn goed voor de opbouw van eiwitten, groei en vernieuwing van weefsel. Deze noten zijn daardoor super geschikt voor kinderen in de groei. Daarnaast zijn de stukjes walnoot calorie-arm en vezelrijk. Dat is mooi meegenomen! De handige portieverpakkingen zijn ideaal voor in de broodtrommel, mee naar school, als traktatie of tussendoortje voor onderweg.

 

Kies je voor het Kids Assortiment Big? Dan ontvang je 15 Nutty Nutty notenmix en 15 Happy Corn honingmaïs.

De All Day Nuts Healthy Box is een superveelzijdige box met daarin verschillende gezonde notenmixen voor ieder moment van de dag. Gebruik onze ambachtelijke notenmixen bijvoorbeeld in je maaltijden, als tussendoortje, tijdens het sporten of neem ze mee naar je werk. 

Bestel je de All Day Nuts Healthy Box? Dan krijg je de volgende gezonde notenmixen: 

De Exactly Good notenmix is een ideale snack voor na het sporten. Een lekkere, voedzame, gezonde en makkelijke manier om jouw eiwitten en energie weer aan te vullen. Maar ook tijdens je werk, bij je kwark in het ontbijt of na een lange dag om even bij te komen achter de tv.. je mogelijkheden zijn eindeloos!

De All Day Nuts Exactly Good notenmix is een mix vol onbewerkte, voedzame en gezonde noten in portieverpakkingen, waardoor jij moeiteloos je dagelijkse portie gezonde noten binnen krijgt.

Waarom je dagelijks een portie onbewerkte noten zou moeten eten

Noten zijn onmisbaar in een gezonde levensstijl. Noten zitten namelijk boordevol gezonde vetten, eiwitten, vitamines en mineralen! Het dagelijks eten van een portie onbewerkte noten kan bijdragen aan: een mooie, gezonde huid, sterke botten en spieren, een gezond cholesterol en meer energie.

Let wel op: doordat noten rijk zijn aan onverzadigde vetten (hoe gezond deze ook zijn), zijn het kleine caloriebommetjes. Aangeraden wordt dan ook om een handje noten per dag te eten. Bang dat je teveel noten eet? Daar hebben we een oplossing voor bedacht!  We hebben onze Exactly Good noten namelijk verpakt in handige portieverpakkingen. De makkelijkste en meest zorgeloze manier om jouw dagelijkse portie gezonde noten binnen te krijgen.