fbpx

Gezellig, relaxen, socializen met je vrienden, sportmaatjes of je collega’s dat zijn de eerste gedachten die in me opkomen als ik aan de kantine denkt.

Gelukkig zijn veel kantines de laatste jaren zo ingericht dat ze een gezonde levensstijl ondersteunen. (Toen ik als jeugdlid op de sportclub kwam stond de kantine vaak blauw van de rook en was het enige gezonde wat je daar kon krijgen, water uit de kraan). Dat is tegenwoordig wel anders!

We weten inmiddels dat het één (gezondheid) het ander (gezelligheid) zeker niet uit hoeft te sluiten! Het tegendeel juist. Het helpt wel als het makkelijk gemaakt wordt met lekker gezonde belegde broodjes, fruit(shakes) en healthy snacks!

All Day Nuts wil die gezonde levensstijl heel graag supporten!  Noten zijn supergezond!  En echte energie-leveranciers!

Hoe fijn is het dat, als je echt even moet pieken op het veld of tijdens je werk,  je kunt kiezen tussen een lekkere ongezonde snack waar je lijf weinig aan heeft of een lekkere snack die helpt bij spieropbouw, herstel, je een betere focus geeft en helpt je cholesterol in balans te houden?   Wij zijn er uit…  Een gezonde notenmix heeft direct zijn voordelen.  Maar om nu direct met een hele zak noten te gaan slepen is ook niet handig, te veel noten is ook helemaal niet goed.  Dus daarom is er nu een handige portiepacks die precies de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid noten bevat.  Onze diëtiste heeft de noten zo samengesteld dat er een mix is ontstaan boordevol gezonde voedingstoffen die overeenkomt met de dagelijkse behoefte.

Bijvoorbeeld de Exactly Good van All Day Nuts  .  Een mix van onbewerkte noten zoals cashewnoten, macadamianoten, walnoten, pecannoten en amandelen.  Hieronder wat voorbeelden waarom deze noten zo gezond zijn:

  • Amandelen – geven een lang verzadigingsgevoel. , helpt bij gewichtsverlies, en zorgt voor een goede spijsvertering, daarnaast zijn ze goed voor je hart. Amandelen bevatten magnesium en kalium.  Kalium draagt bij aan een gezonde bloeddruk.  Amandelen bevatten ook vitamine E. Vitamine E
  • Walnoten hebben een beschermende werking tegen hart- en vaatziekten. Walnoten bevatten vitamine B1 en E. 1 handje walnoten per dag verbeterd de kwaliteit van sperma en verhoogd hier door de vruchtbaarheid.  Walnoten dragen bij aan een gezond cholesterol. Walnoten zijn rijk aan omega-3-vetzuren en α-linoleenzuur
  • Cashewnoten – Van alle noten bevatten cashewnoten de minste calorieën per 100gram. Cashewnoten bevatten veel  ijzer.  Cashewnoten zijn goed voor de spieropbouw en de cholesterol balans. Cashewnoten bevatten vitamine B en vitamine E.  Vitamine E werkt als een antioxidant en beschermt de cellen waardoor bijvoorbeeld het verouderproces wordt tegen gegaan.

Wat uniek is aan cashewnoten is ze veel vitamines B bevatten: B1, B2, B3, B5, B6 en B11. Deze dragen bij aan een goede gezondheid en spiergroei. In cashewnoten zitten ook vitamine E (een belangrijke antioxidant) en vitamine K (essentieel voor bloedstolling).

Kan jouw kantine nog wel een boost gebruiken? All Day Nuts heeft handige displays met gezonde noten. Zodat iedereen kan genieten van een gezonde snack!

Gratis verzending

Wist je dat je vanaf Є 30,00 geen verzendkosten meer betaald?

Voeg nog 1 of meer heerlijke producten toe en maak gebruik van deze gratis levering!