fbpx

gezonde traktatie voor kids

Op zoek naar een lekker én gezond tussendoortje voor kids? Wij hebben – samen met ons kritische kids testpanel – drie natuurlijke tussendoortjes voor kinderen bedacht. We hebben ze speciaal voor jou vast in handig uitdeelzakjes gestopt, zodat ze meteen de juiste hoeveelheden binnenkrijgen. Ideaal voor thuis, onderweg, in de broodtrommel of als traktatie op school! Daarnaast zitten deze portiepacks samen in een handige, vrolijke dispenser waar je ze in kunt bewaren. Liever van alle mixen wat bestellen? Kies dan voor onze assortimentsboxen.

gezonde traktatie kids

Handige uitdeelverpakking

De uitdeelzakjes zitten per 8 stuks in een handige dispenserdoos verpakt. Duw de duimpjes aan de zijkant van de verpakking naar buiten, maak daarna de verpakking bij de mond van het gezichtje open & let the fun begin!

Kies uit de drie superlekkere smaken:

  • Nutty Nutty (14 gram) is ideaal om kinderen kennis te laten maken met noten: kleine stukjes walnoot en cashew zonder toevoegingen.
  • Fruity Duty (14 gram) Snoep uit de natuur! Een lekkere zoetzure mix van abrikoos, cranberry en rozijnen. Vegan én glutenvrij.
  • Happy Corn (10 gram)! Zoete crispy honingmais waarbij de groene en rode mais gekleurd zijn met 100% natuurlijke stoffen (rode biet en spirulina). Helemaal glutenvrij!
Bestel nu

Punten scoren bij de kids? Bestel nu!

Kids Assortiment Big 30 zakjes

Combi van 30 gezonde tussendoortjes voor kids. Ideaal voor in huis of om te trakteren.

€0,33 per zakje
Bestel nu

Gratis verzending

Wist je dat je vanaf Є 30,00 geen verzendkosten meer betaald?

Voeg nog 1 of meer heerlijke producten toe en maak gebruik van deze gratis levering!