Eerlijk = heerlijk

All Day Nuts heeft de eerste stappen gezet om de notenketen eerlijker, duurzamer en transparanter te maken. Het zou super zijn als jij deelgenoot wordt van onze missie en bij het kopen van noten ook altijd voor de Fairtrade optie kiest. Ben je net zo enthousiast als wij en al overtuigd van het feit dat het beter is om Fairtrade noten te kopen? Bestel jouw (h)eerlijke noten dan gemakkelijk en snel in onze webshop. Ben je op zoek naar meer informatie over Fairtrade noten en waarom het zo belangrijk is om voor Fairtrade noten te kiezen? Lees dan snel verder.

Ontdek onze notenmixen met Fairtrade cashews

Waarom het beter is om voor Fairtrade noten te kiezen

We kennen allemaal de verhalen uit de cacao- of koffiehandel waar gestreden wordt tegen onrecht. Wist je dat de slechte omstandigheden uit deze sectoren ook spelen binnen de notenhandel? Waar we ons bij het kiezen van koffie en chocola gelukkig steeds meer bewust zijn dat het veel beter is om voor de Fairtrade variant te kiezen, is dat bij noten meestal nog niet het geval. Terwijl we -als we hier wel op zouden letten- een groot verschil kunnen maken! Voor de boer én de planeet. Benieuwd waarom het beter is om voor Fairtrade noten te kiezen?

Lees hier verder

Alle cashewnoten in de notenmixen van All Day Nuts zijn Fairtrade

Stap voor stap naar een 100% eerlijke notenketen. Wij geloven dat we de notenketen het beste van binnenuit kunnen veranderen door er zelf positief aan deel te nemen en het helemaal anders te doen. Stap voor stap gaan wij samen met jou de notenketen op zijn kop zetten. De eerste stappen zijn zelfs al gezet! Bij ons bestel je namelijk alleen nog maar cashewnoten met een Fairtrade keurmerk. Heerlijk voor jou, eerlijk voor de boer en onze planeet! Benieuwd  hoe onze Fairtrade cashews het verschil maken?

Lees hier verder

What’s next?

Na deze mooie eerste stap pakken we lekker door om zo snel mogelijk meer positieve impact te maken. Ons doel is om uiteindelijk al onze noten Fairtrade in te kopen. Zo krijgen de boeren wat ze verdienen, zijn we goed voor de planeet en kunnen wij snacken zonder schuldgevoel. Hoe meer eerlijke noten we eten, hoe sneller we de verandering voort kunnen zetten naar een betere wereld. Want eerlijk is eerlijk; Eerlijk is Héérlijk! Help jij ook mee?

Bestel nu