EERLIJK = HEERLIJK

We kennen allemaal de verhalen uit de cacao- of koffiehandel waar gestreden wordt tegen onrecht. Maar wist je dat de slechte omstandigheden uit deze sectoren ook spelen binnen de notenhandel? Terwijl wij genieten van heerlijke, gezonde noten ziet de andere kant van de keten er heel anders uit. Omstandigheden die het daglicht niet kunnen verdragen. Hier kunnen we onze ogen niet langer voor sluiten. Dit moet én kan anders! Daarom doen wij er alles aan om een 100% eerlijke notenketen te realiseren. Kies jij voor All Day nuts? Dan word je deelgenoot van onze missie en help je mee ons doel te bereiken. En natuurlijk geniet je zelf van (h)eerlijke noten!

Stap voor stap naar een 100% eerlijke notenketen

Wij geloven dat we de notenketen het beste van binnenuit kunnen veranderen door er zelf positief aan deel te nemen en het helemaal anders te doen. Stap voor stap gaan wij samen met jou de notenketen op zijn kop zetten. De eerste stappen zijn zelfs al gezet! Bij ons bestel je namelijk alleen nog maar cashewnoten met een Fairtrade keurmerk. Heerlijk voor jou, eerlijk voor de boer en onze planeet! Wil je meer weten over het verhaal achter onze Fairtrade cashews?

Lees hier verder

What’s next?

Na deze mooie eerste stap pakken we lekker door om zo snel mogelijk meer positieve impact te maken. Ons doel is om uiteindelijk al onze noten Fairtrade in te kopen. Zo krijgen de boeren wat ze verdienen, zijn we goed voor de planeet en kunnen wij snacken zonder schuldgevoel. Hoe meer eerlijke noten we eten, hoe sneller we de verandering voort kunnen zetten naar een betere wereld. Want eerlijk is eerlijk; Eerlijk is Héérlijk! Help jij ook mee?

Bestel nu

Ontvang nu 4 gratis kidsmixen bij je bestelling

shop nu