fbpx

Toekomst voor alle kids

Net als iedere andere moeder wil jij het beste voor jouw kids. Deze portie noten is het beste voor jouw kind, maar ook voor kinderen in Burkina Faso. Deze dagelijkse hoeveelheid is namelijk super gezond en wordt verwerkt door vrouwen in een fabriek. Zo kunnen zij hun kinderen naar school sturen en hun gezin te eten geven.

Ontdek onze notenmixen

Naast onze focus op eerlijk vinden wij gezondheid belangrijk. De noten die jij eet zijn echt een cadeautje uit de natuur. De portieverpakking van Exactly Good is precies de dagelijkse hoeveelheid en al onze noten hebben geen ongezonde toevoegingen. Samen met onze diëtist hebben we gezocht naar de goede samenstelling. Niet te veel en niet te weinig. Excactly Good!

Daarnaast zijn onze cashewnoten gezonder voor het milieu. Op dit moment wordt 90% van de cashews in Azië gepeld. Bizar natuurlijk als je bedenkt dat je daarmee 80% afval de halve wereld over sleept. Daarom zorgen we dat teelt én verwerking binnen hetzelfde land plaatsvindt. Dit bespaart 9.000 CO2 per container uitstoot van het niet-verschepen naar Azië.

Door All Day Nuts noten te kopen, draag jij direct bij aan de impact op 6000 gezinnen.

  • Een stap dichter bij 1,2 miljoen kilo cashews, zodat de oogsten niet tegen dumpprijzen opgekocht worden;
  • Een gezonder leven voor (de kinderen van) de boeren en vrouwen in de fabriek;
  • Gezonde en eerlijke noten voor iedereen in Nederland;

Mijn persoonlijke missie

Ik ben Jettie, oprichter van All Day Nuts en moeder van een groot gezin. Net als iedere andere moeder op de wereld, wil ik het beste voor de kinderen. Het uitbuiten van people & planet vind ik echt niet ok!  Het liefst zou ik de notenketen helemaal vrij van uitbuiting en kinderarbeid zien. Zodat ook de moeders aan de andere kant van de keten zich geen zorgen hoeven te maken over eten en medische zorg. En dat de kinderen naar school gaan en zo kans hebben op een betere toekomst. Een gezonde basis voor iedereen.  

Eerlijk = heerlijk!

Bekijk onze snacks voor kids

Gratis verzending

Wist je dat je vanaf Є 30,00 geen verzendkosten meer betaald?

Voeg nog 1 of meer heerlijke producten toe en maak gebruik van deze gratis levering!